How to Get Rid Of a Rash At Home: 7 Ways That Works

Uitslag meestal verschijnen als rode bultjes op de huid als gevolg van factoren zoals allergieën , droge huid , overmatige blootstelling aan de zon , Get Rid Of a Rash At Home: 7 Ways That Works potentiële irriterende stoffen, zweten , insectenbeten , Poison Ivy, gif eik, enz.
Bovendien kunnen ze worden veroorzaakt door huidaandoeningen zoals acne , eczeem , dermatitis , psoriasis , enzovoort . Plus , angst en stress maken ze erger .
Naast de hobbels of uitbraken huid , huiduitslag worden meestal gepaard met symptomen zoals irritatie , jeuk en ontsteking .How to Get Rid van Huiduitslag
Hier zijn 9 beste manieren om huiduitslag te verlichten . Skins Zorg ervoor dat u uw huid te wassen met een milde zeep en water voor toepassing van een van deze middelen . Bovendien zijn sommige huiduitslag zoals warmte huiduitslag en zwemmersjeuk hebben de neiging om te genezen op hun eigen.

    
ijs Therapie
    
olijfolie
    
Aloe Vera Gel
    
Witch Hazel
    
Baking Soda
    
neem bladeren
    
De banaan pelt
    
Calamine Lotion
    
havermout Bath

    
Koud kompres of ijs therapie is zeer heilzaam bij de behandeling van huiduitslag , met name die welke worden veroorzaakt door insectenbeten en contact dermatitis als gevolg van irriterende stoffen. Bovendien helpt het krimpen puistjes . Zo kunt u een koel , vochtig washandje of ijsblokjes gewikkeld in een handdoek op het getroffen gebied gedurende 10-15 minuten om het probleem te verminderen en kalmeert de prikkende en brandende gevoel te plaatsen. Toepassing van volvette , koude melk , ook, heeft een rustgevend effect .
    
Huiduitslag gaan meestal vergezeld van droogte . Dus, om het gebied te hydrateren en het proces van genezing te vergemakkelijken , kunt u biologische olijfolie , of een mix van twee eetlepels olijfolie en een en een halve eetlepel van bier op je huid toe te passen . Afgezien van deze natuurlijke reiniger , kunt u een combinatie van vitamine E en levertraan gebruiken .
    
Aloë vera gel werkt als een natuurlijke zalf voor rustgevende huiduitslag , met name die welke worden veroorzaakt door eczeem . Bovendien heeft antiseptische , antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen . Dus, kun je pure aloë vera gel op het getroffen gebied en laat het op je huid 's nachts , of in ieder geval voor een half uur .
    
Toverhazelaar helpt de behandeling van huiduitslag door drogen ze uit. Plus , het geneest acne, vlekken , koortsblaasjes , rimpels , enz. Vandaar verzadigen een katoenen bal in toverhazelaar tinctuur of extract en breng het op het getroffen gebied voor ongeveer 10 minuten . Degenen die een gevoelige huid moet de oplossing verdunnen in water of olijfolie en vervolgens twee tot drie keer toe te passen in een dag . In het geval dat u niet beschikt over toverhazelaar , overweeg dan appelazijn of witte azijn als ook zij hebben samentrekkende eigenschappen . Bij het zoeken naar een nog zachter optie , kunt u de gebruikte kamille theezakjes , kamille essentiële olie of calendula etherische olie toe te passen op de uitslag een paar keer in een dag . Als de uitslag besmet , gebruik dan tea tree olie .
    
Maak een pasta door het mengen van een beetje water in zuiveringszout en wrijf het op het getroffen gebied gedurende 10-15 minuten . Zij is irritatie van de huid te verlichten en te helpen uitdrogen van de uitslag . Als alternatief kunt u een mengsel van een theelepel bakpoeder en twee eetlepels van vitamine E olie te gebruiken .
    
Maak kruiden afkooksel door inweken een handvol neem bladeren (Indische lila ) in een kop kokend water gedurende 15-20 minuten . Zeef de afkooksel en laat hem afkoelen . Tenslotte genieten van een katoenen bal in deze oplossing en wrijf het op de getroffen gebieden te voorkomen en te genezen huidaandoeningen en infecties . Als alternatief kan je neem extract of neem olie te gebruiken.
    
Zachtjes te wrijven de binnenkant van een bananenschil heeft ook een rustgevend effect op de huid . Het geeft verlichting van huiduitslag , ongeacht of ze worden veroorzaakt door lichte huidirritatie , insectenbeten , eczeem , acne of rosacea . Bovendien , vermindert de jeuk en ongemak veroorzaakt door het probleem .
    
Het toepassen van Calamine lotion 2-4 keer in een dag kan huiduitslag genezen en verlichten de jeuk en ontsteking . Plus , het helpt infectie te voorkomen . Niet toe te passen op open wonden , dat wel. Daarnaast kunt u een hydrocortison crème of een actueel steroïde gebruiken . Daarnaast kunt u het gebied te reinigen en vervolgens een luieruitslag crème .
    
Het nemen van een havermout bad is een andere populaire remedie voor verzacht de huid en het wegwerken van huiduitslag . Om een havermout bad te nemen , moet u een kopje colloïdaal havermout mengen in warm badwater en genieten in het voor ongeveer 20 minuten . Verder mag u strooi maïzena op het getroffen gebied . Maar zorg ervoor dat je niet toe te passen op vochtige huid , of anders het kan schimmelinfectie te promoten.
Tips om Huiduitslag voorkomen

    
Als de huiduitslag worden veroorzaakt door allergieën voor bepaalde materialen zoals nikkel, chroom , aluminium , platina , enz., dan uit de buurt van deze allergenen te blijven . Deze metalen worden vooral gebruikt in gespen, metalen knoppen , horloges, sieraden , enzovoort. Interessanter is, kunt u kleine voorwerpen zoals knoppen die u allergisch zou kunnen zijn door het bekleden van een laag doorzichtige nagellak op ze te gebruiken .
    
Soms worden huiduitslag veroorzaakt door vitaminegebrek , samen met andere symptomen zoals extreme droogte , schilferende huid , hyperpigmentatie , haaruitval , etc. Dus , is het raadzaam om een gezonde voeding met inbegrip van de essentiële vitaminen en mineralen te nemen .


Category Article
yasri. Diberdayakan oleh Blogger.